Naar de hoofdinhoud

Wat gebeurt er als ik een bestaande medewerker aan een ledengroep toevoeg?

De rechten en instellingen van de medewerker worden overschreven door die van de ledengroep. Let er ook op dat de rol van de medewerker overeenkomt met de rol van de ledengroep: anders kunnen er conflicten ontstaan. Wees extra voorzichtig met beheerders en de accounteigenaar.


Keywords:

ledengroep overschrijft | rechten weg | rolconflict | lid toevoegen aan ledengroep | instellingen overschreven

Was dit een antwoord op uw vraag?