Naar de hoofdinhoud

Ik verander van werkgever. Wat gebeurt er met mijn account?

Je persoonlijk account blijft van jou. Wanneer je van werkgever verandert, verwijdert je vorige werkgever je als gebruiker uit zijn bedrijfsaccount. Daardoor:

  • verlies je de toegang tot de laadpunten en de wallet van dat bedrijf;

  • stopt de thuislaadvergoeding van dat bedrijf;

  • kan je fleetmanager ook je bedrijfslaadpassen blokkeren of verwijderen.

Je nieuwe werkgever kan je daarna uitnodigen in zijn bedrijfsaccount. Wil je de thuislaadpaal van je vorige werkgever overnemen, dan vraag je dat aan via de helpdesk.


Keywords:

nieuwe werkgever | uit dienst | ontslag | account behouden | werkgever veranderen | laadpaal overnemen

Was dit een antwoord op uw vraag?